3 års strikkejubilæum

Strikkejubilæum

De seneste par år har jeg “fejret” mit strikkejubilæum med et tilbageblik på, hvad jeg har strikket det foregående år. Det er lidt sjovt og hyggeligt at kigge tilbage på. Og så synes jeg, det er lærerigt at se tilbage på, hvad der var en succes, og hvad der endte knap så godt, og ikke mindst hvad jeg har brugt og ikke brugt. Det håber jeg kan hjælpe mig med at være bedre til at vælge strikkeprojekter fremover.

 

Strikkejubilæum

1: Grøn strikket cardigan  /  2: Tutti frutti strik  /  3: Sophie scarf  / 4: Inner child sweater kjole

1: Den grønne cardigan er strikket af den optrævlede Skogsbærjakke (som igen er optrævlet af noget andet). Jeg er desværre aldrig blevet rigtig glad for den, så lige nu ligger den i mit garnlager klar til at blive trævlet op, så garnet kan leve sit fjerde liv.

2: Tutti frutti trøjen er jeg stadig rigtig glad for og bruger jævnligt. Pasformen er god og jeg kan lide de små pufærmer og farvenisterne. Helt sikkert en succes.

3: Sophie scarf’et strikkede jeg til min svigermor. Det var et sjovt lille projekt, og svigermor blev glad for det.

4: Inner child sweater kjolen var virkelig sjov at strikke (knap så sjov af hæfte ender på), og jeg har brugt den en del, da den er rigtig behagelig at have på. Maskerne er lidt stor og løse i det, hvilket jeg ville ændre, hvis jeg skulle strikke den igen. De store masker har også betydet at velourgarnet blev filtret og jeg måtte udskifte alle striber med det efterfølgende.

 

Strikkejubilæum

1: Tyk strikhue  /  2: Strukturstrik  /  3: Koralfarvet perlestrik  /  4: Grøn strukturstrik i eget design

1: Strikhuen har været en succes, og er blevet brugt flittigt, da det var rigtig koldt i vinters. Den er strikket i et lidt kradsende garn (optrævlet garn fra min aller første striktrøje) men med et blødt garn på indersiden langs panden, og det fungerer rigtig godt.

2: Strukturstrikken var en rigtig sjovt strikkeprojekt, men desværre er resultatet ikke helt i top. Garnet er blevet lidt for stift efter vask, og jeg har derfor ikke brugt den helt så meget, som man kunne ønske.

3: Den koralfarvede perlestrik har været det forgangene års eneste perleprojekt. Det er blevet rigtig godt, og jeg har allerede brugt trøjen rigtig meget. Jeg var bange for om farven blev for vild, men den er helt perfekt.

4: Den grønne strukturstrik er jeg først for nylig blevet færdig med, og vejret er for varmt til sådan en tyk trøje. Så for nu ligger den pænt i skabet og venter på koldere tider.

 

Ud over strikkeprojekterne har jeg også brugt en del tid på min side Garnportalen.dk, som jeg har opdateret med nye garntyper og en masse nye artikler om strik og garn. Og så har jeg tilføjet en ny funktion, hvor man også kan søge i opskrifter og finde garnalternativer til dem. Hvis du ikke har besøgt siden endnu, kan du se den her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar