Grøn strikket cardigan

Grøn strik-cardigan

Dette garn har efterhånden haft mange liv. Først var det en perlesweater, derefter blev det til en Skogsbærjakke, og nu er det endt som en cardigan. Garnet var bare alt for godt til at kassere, og selvom det er blevet trævlet op så mange gange, holder det virkelig godt.

Grøn strik-cardigan

For første gang har jeg strikket uden opskrift og sjusset mig lidt frem til nogle mål og beregninger. Det har dog også betydet, at jeg måtte starte forfra på cardiganen 3 gange, før det lykkedes. Noget som sætter min tålmodighed lidt på prøve. På den anden side er det dumt at bruge lang tid på at færdiggøre et strikkeprojekt, som ikke er ordentligt lavet – så heller starte forfra, så det bliver præcis som det skal være.

Grøn strik-cardigan

Cardiganen har struktur-mønster, raglanærmer og separat knapstolpe. Det er første gang jeg har strikket en knapstolpe, så der er også lidt at lære. Knapperne var det bedste match jeg havde i gemmerne, men overvejer om de på et tidspunkt skal udskiftes til nogle lidt sjovere.

Normalt laver jeg trekvart-lange ærmer i mine trøjer, men denne gang fik trøjen lange ærmer, da jeg forestiller mig, at den mest vil blive brugt, når det er koldt.

Grøn strik-cardigan

Garnet er Baby Fabulous fra Yarn and Colors, som er en blanding af 45% bomuld og 55% akryl. Farven hedder Khaki (hvilket jeg ikke helt synes passer, da den er mere armygrøn). Cardiganen er strikket på pind 4 (rib på pind 3).

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Ja, nu ser det ud som om garn og opskrift har fundet hinanden. Tillykke med den.

 

Skriv en kommentar