Blå nederdel

Blå nederdel

I takt med at min samling af striktrøjer er vokset, har jeg fået brug for flere nederdele. Derfor syede jeg for nylig denne blå nederdel.

Den er syet efter et mønster i Burda Style 3/2022, som jeg lånte på biblioteket. Modellen er lidt anderledes end de fleste nederdele, da den ikke har nogen sidesøm, men derimod en lidt bredere sidestykke, som går rundt om hoften. Der er heller ikke nogen midtersøm bag, så lynlåsen sidder lidt ude i den ene side.

Blå nederdel

Som altid har jeg dog lavet lidt ændringer ved mønsteret. I første omgang syntes jeg, at nederdelen blev alt for højtaljet, så derfor ændrede jeg bagstykket på nederdelen. Jeg lavede en midtersøm midt bag og tilføjede ekstra vidde for at få nederdelen til at sidde lavere på hofterne. Midtersømmen gjorde det også muligt at placere lynlåsen midt bag, hvilket jeg synes fungerer bedre. Derudover har jeg ændret længden på nederdelen og tilføjet bæltestropper.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar