Patchwork babytæppe

Patchwork Babytæppe

For snart længe siden syede jeg dette baby patchwork-tæppe. Det er syet af forskellige rester stof og et par aflagte skjorter som lige passede til de støvede farver.

Patchwork Babytæppe

Til dette tæppe prøvede jeg en ny teknik til at klippe felterne/firkanterne ud. Alle strimler syes sammen til en langt smalt rør og derefter lægges en trekant-lineal på røret og man får de fineste firkanter ud af det. En meget tidsbesparende proces. Se mere her.

Patchwork Babytæppe

Bag på tæppet er der syet en stykke fleece, så tæppet er dejlig blødt.

Til kanten har jeg også prøvet en ny teknik, som jeg ikke kendte før. Her lægges en lang stofstrimmel dobbelt, kanten syes fast på den ene side af tæppet og derefter bukkes kanten om syes fast i hånden på den anden side af tæppet. En rigtig god teknik, som jeg helt sikkert vil bruge fremover også. Se mere her.

Patchwork Babytæppe

Patchwork Babytæppe

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar