Rygsæk

12. april 2012

Jeg synes det er rigtig svært at finde fine og feminine rygsække. Enten er de for ungdommelige eller for sportslige, hvilket ikke rigtig er min smag. Da jeg for nogle måneder siden manglede en rygsæk valgte jeg derfor efter lang tids søgen selv at sy en.

Rygsækken har jeg syet af en rest sort imiteret læder og noget kraftigt ikea-stof med et fedt sort/hvid print. Jeg har desuden brugt nogle sorte blondekanter til flapperne.

Tasken lukkes ved hjælp af snørre og en flap med magnetluning. Den har rigeligt med små lommer. Der er en lomme foran som lukkes med lynlås og flap og en lynlåslomme bagpå. Indeni er tasken delt i to rum, så den er ideel til papirer eller en lille bærbar computer.  Del dette indlæg:

7 kommentarer

 1. Sara Dalhoff siger:

  Den er fin!
  Må jeg spørge hvilket mønster du har brugt?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du have, Sara.
   Jeg har desværre ikke brugt et mønster, men bare målt og gættet mig frem til hvordan den skulle se ud. Det kunne ellers have været rart med et mønster så man eventuelt kunne lave en magen til senere.

 2. Rebekka siger:

  Er den stadig tilsalg?

 3. Rebekka siger:

  og hvis den er hvad koster den så?, og hvor stor er den?

 4. Emilie siger:

  Kan du måske lave en til. Men samme smag??
  Og hva ville den koste

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Emilie,
   Tak for din besked :) Jeg har desværre ikke materialerne til at lave en rygsæk mere i samme stil, men måske kommer der andre rygsække op på bloggen senere. Kan dog ikke love hvornår det bliver.

Skriv en kommentar