Mønster på ugle-tøjdyr nu i shoppen

DIY ugle tøjdyr

Jeg lovede for at stykke tid siden at mønsteret på ugle-bamsen ville komme til salg, og nu har jeg endelig fået digitalisertét mønsteret, skrevet en vejledning og dokumenteret arbejdsgangen med billeder. Mønsteret er lagt i shoppen som pdf-mønster, som du kan købe og downloade for kun 38 kr. Du er også velkommen til at sende mig en mail, hvis du vil købe mønsteret.

Jeg er ved at undersøge muligheden for at lave mønsteret som et fysisk mønster, som man får tilsendt med posten i stedet for man selv skal printe det ud. Men jeg er ikke helt sikker på, hvor stor interessen ville være for den løsning, for mønsteret ville selvfølgelig også blive list dyrere end pdf-versionen. Giv endelig lyd, hvis det er noget du kunne være interesseret i.

ugle-bamse

Uglen er et ret nemt og relativt hurtigt projekt at sy, så det er også et fint mønster for nybegyndere. Desuden følger der en udførlig billedvejledning med mønsteret, som forklarer og viser trin for trin hvordan uglen sys.

Mangler du en julegave til en af de mindste i familien, ville det helt sikkert også vække stor glæde med en hjemmesyet kramme-kammerat.

Køb uglemønsteret her

ugle-bamse

 

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Susanne Hou siger:

  Hej Pernille.
  Har du fundet en løsning på et fysisk mønster på uglen ? :)
  Jeg vil så gerne købe sådan et. Det er den sødeste kramme ugle. Ingen andre kan måle sig med den :)
  Mvh Susanne Hou

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Susanne,
   Jeg har undersøgt muligheden for at lave fysiske mønstre, men har desværre ikke fundet en god løsning. Omkostningerne ved at trykke og sende bliver simpelthen for store, og prisen for mønsteret vil derfor blive for høj i forhold til hvad jeg synes er rimeligt at det skal koste… Det kunne ellers være dejligt at kunne tilbyde et fysisk mønster, men jeg tror desværre ikke det er muligt, som det ser ud nu.

 

Skriv en kommentar