Skjulte lommer

Skjulte lommer i kjole

Jeg har brugt den seneste sytid på at få syet lommer i et par nye kjoler. Jeg elsker lommer og bliver lidt irriteret, når mit tøj ikke har lommer. Jeg synes, det er så dejligt nemt, når man hurtigt lige kan lægge telefonen, pungen eller andre småting i sin lomme, når man skal nogle steder hen.

Skjulte lommer i kjole

Lommerne er såkaldte skjulte lommer. Det vil sige, at man ikke kan se dem, når man har kjolen på, og at de bare sidder skjult i sidesømmen. Det er super smart, hvis kjolens design ikke umiddelbart lægger op til lommer. For at gøre lommen endnu mere usynlig har jeg syet en lille rest stof fra kjolens bindebånd fast på det yderste af lommeposen.

På billedet nedenunder kan du se, hvordan lommen ser ud set fra kjolens vrangside. Det er ganske simpelt en lomme-pose som er syet på kjolens for- og bagstykke, og derefter er sidesømmen ført rundt om lommeposen.

Skjulte lommer i kjole

Jeg har brugt en kraftig polyester til lommeposerne, så de ikke krøller og laver “buler” i kjolen. Jeg har før brugt bomuldslærred til andre kjoler, men det krøller nemt og fungerer derfor kun godt i kjoler i kraftigt stof (denim eller lignende), som kan skjule eventuelle folder i lommeposen.

Jeg har tidligere lavet en diy-vejledning til, hvordan du selv kan sy lommer i din kjole. Den finder du lige her.

Skjulte lommer i kjole

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar