Lilla og lime babytæppe

StyleDesignCreate: Lilla og lime babytæppe

Efter en oprydning i stofbunkerne fandt jeg et par syprojekter, som af uvisse årsager ikke har ramt bloggen endnu. Der iblandt dette bløde babytæppe i lime, lilla og brun i skøn forening.

Tæppet lavede jeg mest for at afprøve en ny patchworkteknik og for at få brugt nogle små stofrester, som ikke rigtig var store nok til så meget andet. Jeg ved ikke, hvad tæppet skal bruges til, så det bliver nok sat til salg, når jeg engang når så langt. Faktisk er det sådan med rigtig mange af de kreative projekter, jeg laver. Det er sjældent slutresultatet, der motiverer, men i langt større grad selve processen og skabertrangen der driver mig.

StyleDesignCreate: Lilla og lime babytæppe

Tæppet er quiltet med en tynd sommerdyne imellem. Jeg er dog ikke helt tilfreds med quiltningen, så det bliver nok sprættet op og erstattet med punktquilt.

StyleDesignCreate: Lilla og lime babytæppe

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Hvor ser det bare skønt ud!

  2. mutti siger:

    Virkelig flotte farver sammen. Du er så god til det :-)

 

Skriv en kommentar