Endnu en lille pung

18. november 2012

Min lillesøster spurgte, om jeg ville sy hende en pung, og selvfølgelig ville jeg det. Hun bruger egentlig en clutch som pung, men manglede en mindre en, som kunne være inde i clutchen, så hun ikke skulle rode efter kort og mønter blandt en masse andre ting.

Det blev til denne lille pung, som har lynlåslomme til mønter og to lommer til kort. Der er plads til meget, men den er alligevel ikke særlig meget større end et dankort. Desværre kom jeg til selv at tage den i brug inden jeg fik den givet til hende, så senere syede jeg en anden i samme model til hende. Den får I at se en anden dag.  Del dette indlæg:

2 kommentarer

  1. Tara siger:

    Den er rigtig flot! Har du syet efter et mønster, eller er du selv kommet på modellen? :)

Skriv en kommentar