Endnu en lille pung

Min lillesøster spurgte, om jeg ville sy hende en pung, og selvfølgelig ville jeg det. Hun bruger egentlig en clutch som pung, men manglede en mindre en, som kunne være inde i clutchen, så hun ikke skulle rode efter kort og mønter blandt en masse andre ting.

Det blev til denne lille pung, som har lynlåslomme til mønter og to lommer til kort. Der er plads til meget, men den er alligevel ikke særlig meget større end et dankort. Desværre kom jeg til selv at tage den i brug inden jeg fik den givet til hende, så senere syede jeg en anden i samme model til hende. Den får I at se en anden dag.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Tara siger:

    Den er rigtig flot! Har du syet efter et mønster, eller er du selv kommet på modellen? :)

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Mange tak, Tara. Modellen er ikke syet efter et mønster, men blot efter fri fantasi :)

 

Skriv en kommentar