Tiger-pude af genbrug

StyleDesignCreate: Tiger pude

Jeg har en ufattelig evne til at at få ødelagt nyt tøj, første gang jeg har det på. Jeg havde købt en T-shirt med dette rigtig fine grafiske tiger-motiv, og på en eller anden måde endte jeg med tre huller midt på maven, da dagen var omme…

Jeg er dog helt vild med motivet, så det skulle ikke gå til spilde, så nu har det fået nyt liv som pude i en af vores spisestuestole. T-shirten var ikke helt stor nok til at dække puden, så jeg syede en bort af noget andet grafisk stof. Det passer perfekt både i udtryk og i farver til tigerhovedet. Hurra for genbrug.

StyleDesignCreate: Tiger pude

StyleDesignCreate: Tiger pude

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Hold da op hvor er den bare blevet flot!

  2. Sara siger:

    God idé, hvorfra er det grafiske stof?

 

Skriv en kommentar