Makeover af mørkerød kjole

DIY makeover af mørkerød kjole

Jeg havde en mørkerød kjole, som jeg elskede mønsteret og farverne på, men pasformen synes jeg ikke så godt om længere. Den var en smule for poset og gik for langt op i halsen til min smag. Nedenfor kan du se et billede af den oprindelige kjole. Farverne er desværre lidt forvrængede.

DIY makeover af mørkerød kjole

Derfor besluttede jeg at bruge stoffet til at lave en ny kjole. Mængden af stof var begrænset, og det var mulighederne for en ny kjole derfor også. Jeg endte med at tage udgangspunkt i et kjolemønster fra Burda Style 2/2019. Ærmerne blev jeg nødt til at korte lidt af, ligesom det samme gjorde sig gældende for længden på kjolen.

DIY makeover af mørkerød kjole

Nu er kjolen blevet mere figursyet og passer bedre til min stil og figur. Den er blevet en anelse kort, men det går fint med et par strømpebukser under.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar