Farvel støvler

Støvler

Kender I det, når man har fået købt sig et par støvler, som man er helt vild med, men inderst inde godt ved at man ikke kan gå i. Sådan har jeg det med disse støvler…

De er lige min stil, har det rette miks af råt og feminint og passer rigtig godt til meget af mit tøj. Jeg har haft dem i over et år, men har brugt dem max ti gange, da jeg simpelthen ikke kan gå i dem. Jeg har prøvet med utallige geleindlæg og såler, men må desværre indse at de bare er et par centimeter for høje til mig.

Jeg skal flytte til sommer og er derfor lige så stille begyndt at rydde op i gemmerne og har besluttet at skille mig af med de skønne støvler, da jeg sandsynligvis aldrig kommer i dem igen. De er snart på vej til den lokale genbrugsbutik og får forhåbentligt et bedre liv ved en ny ejer.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar