Sol-sweateren version 2

Lysegul mønsterstrik

For et stykke tid siden strikke jeg en gul sweater, som jeg navngav sol-sweateren. Jeg var rigtig glad for resultatet, men meget lidt glad for garnet, som jeg syntes kradsede. Jeg prøvede forskellige husmor-råd mod kradsende uld, men det hjalp desværre ikke nok. Derfor besluttede jeg mig for at strikke en ny sweater i et andet garn.

Lysegul mønsterstrik

Det blev til denne sweater, som er strikket i Acacia fra Hobbii i farven “curry”. Det er en blanding af bomuld og akryl og kradser ikke det mindste. Trøjen er strikket på pind 4 (3 i ribben), og jeg har brugt knap 3,5 nøgle garn (á 100g – 250 meter).

Jeg har ikke haft nogen opskrift at strikke ud fra, men fandt et diagram på et hulmønster, som jeg efterfølgende har fundet ud af er inspireret af Whitmoor sweater. Så skulle du selv have lyst til at strikke noget lignende, vil jeg anbefale at kigge nærmere på den opskrift.

Lysegul mønsterstrik

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Det er da det perfekte navn til den sweater. Gul og smuk som solen. Godt, du orkede at strikke en til.

 

Skriv en kommentar