Sol-sweateren

Solguld stri sweater med hulmønster

Jeg har længe haft en idé om at strikke en gul sweater. Derfor har jeg strikket denne sweater med det skønneste hulmønster. Den er inspireret af Whitmoor sweater, men jeg har ikke haft en strikkeopskrift at gå ud fra, men har fundet et diagram på hulmønsteret, som jeg fulgte til bærestykket og derefter formede sweateren selv.

Solguld stri sweater med hulmønster

Garnet jeg har brugt er Mayflower Easy Care Cotton Merino i farven 10 Solgul. Garnet virker super blødt og er halv merino og halv bomuld. Det er super nemt at strikke med, men jeg er stadig lidt i tvivl, om det kradser lidt for meget til mig. Jeg har haft sweateren på flere dage, men har også haft morgener, hvor jeg har skiftet, fordi jeg pludselige syntes, den kradsede for meget.

Solguld stri sweater med hulmønster

Min strikkefasthed endte med at blive lidt strammere end det banderolen anbefalede, men det synes jeg slet ikke er et problem. Jeg strikkede på pind 3,5 og brugte lidt over 5 nøgler (á 170 meter) til denne sweater.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Trine Larsen siger:

    Findes der en opskrift på din smukke sweater?

 

Skriv en kommentar