Tutti frutti strik

Tutti frutti strik

Jeg har strikket med en ny sweater – en skøn tutti frutti strik i alverdens farver. Trøjen er strikket i scheepjes soft fun i farven Latte, og så har jeg brugt den smukkest følgetråd fra Rico Design, som hedder Make it tweed. Det er den, som laver de små farvenister.

Trøjen har jeg strikket om et par gange. Først troede jeg at den skulle være orange som bundfarve, som farvenisterne kommer ikke helt til sin ret, så den blev trævlet op igen. Derefter var der lidt på pasformen som skulle rettes til.

Tutti frutti strik

Tutti frutti strik

 

Trøjen har de fineste pufærmer og er lavet ud fra en opskrift fra Fabel Knitwear, som hedder Marylin (findes i bogen Fabel Knitwear af Helene Arnesen). Det kan godt se ud som om, der er påsatte ærmer, men modellen strikkes i et stykke oppe fra og ned.

I forhold til opskriften har jeg gjort halsen større i omkreds og mindre højde. Jeg har strikket flere vendepinde for at gøre trække halsudskæringen længere ned foran. Derudover har jeg lavet indtagninger foran langs ærmegabet, da jeg synes at forstykket blev for stort mellem ærmegabene.

Tutti frutti strik

Efter tilretningerne er jeg rigtig tilfreds med pasformen, og jeg tror at det er en model, som jeg vil strikke igen – måske som er perletrøje.

Tutti frutti strik

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar