Om bloggen StyleDesignCreate

PernilleVelkommen til min blog, StyleDesignCreate. Her viser jeg mine krea-projekter, skæve idéer og de kreative aspekter af min hverdag.

Mit navn er Pernille, jeg er midt i 30’erne og bor nær Aarhus sammen med min kæreste. Til dagligt arbejder jeg som webdesigner på et reklamebureau, men i min fritid slår jeg mig løs med kreative sysler.

 

Kreativ nørd

Jeg elsker at være kreativ på mange forskellige måder, og det er kreativiteten, der giver mig overskud i hverdagen. Derfor tilbringer jeg lang tid foran symaskinen, skrivebordet og computeren. Jeg har altid gang i flere forskellige kreative projekter, og jeg kan især godt lide at sy. Men strik, boligindretning, grafisk design og kager er også nogle af mine store interesser. Min grafiske interesse bruger jeg især på min webshop, Designomaten, hvor jeg sælger personlige, specialfremstillede plakater.

Jeg håber, du finder noget af interesse og bliver inspireret af nogle af de DIY-projekter, jeg laver. Tøv ikke med at skrive en kommentar eller send mig en mail, hvis du har spørgsmål eller andet på hjerte. Tag også gerne et kig forbi min shop, hvor jeg bl.a. sælger patchworktæpper, tasker og symønstre lige til at downloade.

 

Følg mig på andre medier

For at holde dig opdateret på bloggen, kan du følge med via bloglovin eller rss. Du kan også finde mig på Instagram og Pinterest, hvor jeg finder inspiration til rigtig mange af mine krea-projekter.

 

Kontakt

Skriv til mig på pernille (a) styledesigncreate.com, så svarer jeg hurtigst muligt.