Stribet nederdel

Stribet nederdel

Forleden da jeg ryddede op i mit klædeskab, gik det op for mig, at jeg ikke har særlig mange kjoler og nederdele, som jeg ikke enten selv har syet eller tilpasset på den ene eller anden måde. Jeg kunne kun tælle 3 kjoler og 1 nederdel, som ikke har været igennem min symaskine. Ofte tilpasser jeg længden på kjoler, tilpasser ærmerne, syr dem ind, eller tilføjer lommer.

Jeg prøver så vidt muligt altid at “redde” mit tøj ved at sy det om. Hvis jeg lægger mærke til tøj i mit tøjskab, som ikke bliver brugt, prøver jeg at analysere mig frem til, hvorfor jeg ikke bruger det. Og nogle gange (ikke altid) kan en tur under symaskinen, gøre tøjet brugbart igen.

Senest havde jeg en stribet kjole, som var blevet brugt så meget, at stoffet på skuldrene var ved at gå i stykker. Derfor lavede jeg kjolen om til en nederdel. Det var relativt simpelt at sy. Jeg genbrugte det nederste at kjolen, men syede indsnit foran og bagpå. Derefter fandt jeg et bredt stykke elastik i gemmerne, som passede rundt om min talje. Jeg klippede nogle brede strimler af kjolen, som blev sat rundt om elastikken, og til sidst blev elastik-stykket og nederdelen syet sammen.

Stribet nederdel

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar