Nye stofgardiner

Gardiner

Vi havde længe snakket om at få stofgardiner herhjemme. Vi har egentlig rullegardiner, som fungerer rigtig fint, men vi ville gerne have nogle stofgardiner til at skabe lidt hygge og til at bryde alt det hvide. Efter flere stofprøver og prøvegardiner blev vi enige om disse i mørk beige fra Ikea.

Jeg troede, at det ville blive en smal sag for mig at sy dem, for gardinerne havde allerede gardinbånd og skulle egentlig kun lægges op. Det viste sig dog, at placeringen af Ikeas gardinbånd ikke matchede med de loftmonterede gardin-skinner, vi havde købt. Og da vores vinduer er ret brede, blev jeg også nødt til at sy flere gardiner sammen. Så i sidste ende har jeg nok syet 90% af syningerne på de færdige gardiner.

Gardiner

Der er ca. 11 meter gardiner i alt (der er et vindue mere end det på billederne), og min symaskine gav desværre op efter 10 meter. Den gik simpelthen i stykker og måtte til reparation og have skiftet en reservedel. Heldigvis fandt jeg den fineste service ved Symaskinefix (ingen reklame), som kører ud og reparere symaskinen hos dig. Super smart og effektivt.

Gardiner

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar