Sommerskjorte med flæser

Sommerskjorte med flæser

Jeg har eksperimenteret lidt med nogle gamle herreskjorter, og syet en sommerskjorte til mig selv. Jeg har syet efter et gammel Burda symønster og selv tilføjet flæser og taljestykke. Jeg havde to skjorter, som ikke havde helt samme type striber, så jeg brugte det som en grafisk effekt ved at lege med retningen på striberne.

Sommerskjorte med flæser

Jeg synes skjorten er blevet rigtig fin, og jeg elsker både de grafiske detaljer og flæserne. Desværre elsker jeg den slet ikke, når jeg får den på. Jeg føler mig slet ikke tilpas i den, og synes den bliver for voldsomme til mig.

Men sådan er det bare nogle gange, når man syr selv. Der er desværre ikke mulighed for at prøve tøjet på, inden man syr det, så nogle gange må man tage en chance. Nogle gange ender det godt, og andre gange (som denne), må man bare prøve igen :)

Sommerskjorte med flæser

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar