Den sødeste lille uglerygsæk

9. august 2016

DIY uglerygsæk

Jeg har syet endnu en sød lille uglerygsæk efter samme grundmønster som denne uglerygsæk. Som jeg har skrevet tidligere, skal mønsteret blive til et DIY symønster til blogshoppen. Jeg har derfor lavet nogle rettelser i forhold til den første rygsæk, som gør den både bedre og nemmere at sy.

Jeg har bl.a. gjort uglen symmetrisk, gjort nogle af de små dele lidt større og rettet lidt på skulderstroppernes placering.

DIY uglerygsæk

Jeg er blevet virkelig godt tilfreds med dette mønster, og jeg glæder mig sådan til at kunne dele det med jer. Jeg har fået taget billeder af syprocessen (det er et overraskende stort arbejde), og nu mangler jeg bare de sidste tekster, tests og korrektur.

DIY uglerygsæk  Del dette indlæg:

Skriv en kommentar