Lille uglerygsæk

Lille uglerygsæk

Jeg har eksperimenteret lidt med en ny uglerygsæk, og rygsækken her er min første prøve. Jeg har jo allerede lavet en uglerygsæk, men jeg vil gerne lave en, som er endnu nemmere at sy og som er lidt mere nuttet i udtrykket og mindre i størrelsen. Den gamle uglerygsæk er så stor, at den i sin fulde størrelse kan bruges af en voksen. Denne skal være til mindre børn.

Jeg tog udgangspunkt i uglen fra en mulepose, som jeg syede mange år tilbage, men kombinerede med nogle elementer fra mit ugletæppe.

Lille uglerygsæk

Det er min plan, at rygsækken skal blive til et symønster og en syvejledning til blogshoppen. Lige nu arbejder jeg med at lave forskellige tilpasninger og finde den nemmeste måde at sy rygsækken og forklare sy-processen. Indtil nu har jeg kun syet denne ene rygsæk, men jeg regner med at skulle sy mindst 2 mere.

Lille uglerygsæk

Hvad synes du om rygsækken indtil nu? Hvis du har tanker eller idéer til rygsækken, vil jeg meget gerne høre dem, så mønsteret og vejledningen kan blive endnu bedre.

Lille uglerygsæk

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar