Længe ventede prikker

Lige for tiden syr jeg mange projekter med stofrester fra gemmerne. Dels for at sørge for at få brugt stoffet, men selvfølgelig også for på sigt at kunne retfærdiggøre nye stofindkøb ;)

Denne kjole er også syet af stof fra gemmerne. Det grå-stribede har jeg overtaget fra min mors stofkasse, og det prikkede stof har ligget i mine gemmer i virkelig lang tid. Ja faktisk har jeg været et smut i arkiverne og kan se, at jeg har syet en kjole af det samme stof helt tilbage i 2013. Det betyder, at det prikkede stof har overlevet hele to flytninger og adskillige oprydninger i stof-kasserne.

Mønsteret på kjolen er baseret på et kjolemønster fra bladet Burda Style nr. 3/2013, men jeg har ændret en del på det og selv lavet panelerne i midten. Kjolen har lommer i siderne og en skjult lynlås i ryggen.

Det grå-stribede stof er lidt tykt og stift i det, og kjolen er derfor en rigtig vinter/efterårskjole, som jeg håber jeg vil få brugt en masse i den kommende tid.

Her er lidt nærbilleder, hvor man bedre kan se striberne i stoffet.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar