Kjole med dushede prikker

StyleDesignCreate: Kjole med dushede prikker

Jeg fik for et par uge siden syet denne søde kjole i skønne dushede farver. Den er syet efter et mønster fra Burda style magasin, men det er egentlig et genoptryk af et mønster fra 1961. Se mønsteret her. Jeg synes, det er lidt sjovt at bruge et mønster som er så gammelt, men alligevel smart og moderne.

StyleDesignCreate: Kjole med dushede prikker

Kjolen har en dyb vandfaldsryg, men jeg synes ikke, den blev så dyb, som mønsteret viste. Men det er også kun godt, for man kan sagtens have en bh under, uden at man kan se den på ryggen.

Kjolen er syet i let crepe chiffon og har foer af bomuld.

StyleDesignCreate: Kjole med dushede prikker

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Hvor er den flot! Har faktisk Burda Bladet liggende inde i stuen med det mønster. Jeg har ikke turde lave kjolen, da jeg synes at den gik for langt ned i ryggen. Du har lige givet mig mere mod til at prøve den af. Kan altid rette kjolen til i ryggen, hvis udskæringen bliver for dyb.

  Hav en dejlig weekend.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak.
   Jeg havde også mønster og stof liggende i rigtig lang tid, før jeg turde kaste mig ud i projektet. Men min ryg blev som sagt slet slet ikke så dyb som modellen viser, så du kan roligt gå i gang med kjolen. Måske afhænger det også lidt af hvor tungt stof man laver den af.
   God fornøjelse :)

 

Skriv en kommentar