Taske til vandrestave

Taske til vandrestave

I julegave var jeg så heldig at få et par sammenklappelige vandrestave. Jeg havde vandrestave, men selvom de havde stetoskopudtræk var de desværre for lange til at kunne være i både rygsæk og kuffert, så derfor havde jeg ønsket mig disse, som kan blive mindre og derfor er meget nemmere at have med sig.

Taske til vandrestave

For at vandrestavene skal beskyttes i tasken/kufferten og ikke blive filtret ind i andre ting, syede jeg en taske til dem. Tasken af syet af en rest møbelstof, som jeg har quiltet med fleece og voksdug, for at få det til at holde faconen bedre. På indersiden er der et tyndt lag bomuldsstof.

Der er lynlås rundt langs kanten og en bærestrop øverst i den ene side. Derudover har jeg lavet en lille lomme forrest, hvor de små gummi-dutter kan opbevares. Dem bruger man, når man går på asfalt eller anden meget fast/hårdt underlag.

Taske til vandrestave

Vandrestavene bruger jeg, når vi er på vandreture og vandreferie, hvor der er meget bakket terræn eller bjerge. Jeg har endnu til gode rigtig at afprøve de nye vandrestave, men glæder mig til det. Billederne nedenfor er fra vandreferier på Gran Canarie og i Garmisch-Partenkirchen i Sydtyskland.

Vandretur

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar