Punge i perler

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

Hamapung - Pung i hama-perler

Hamapung - Pung i hama-perler

Da jeg så Katrines clutch lavet af hama perler, blev jeg straks inspireret til at lave noget lignende selv. Jeg havde dog ikke modet til at begive mig ud i så stort et projekt som Katrine, men besluttede i stedet at starte ud i det lidt mindre. Min søster og jeg gik på jagt efter den perfekte farveblanding af hama perler, hvilket viste sig at være lidt af en udfordring, så det krævede lidt sorteringsarbejde af en færdigblandet pose perler.

Først lavede jeg en pung af alle mulige blandede farver, og dernæst forsøgte jeg mig at lave lidt mønster i farverne.

Hamapung - Pung i hama-perler

Hamapung - Pung i hama-perler

Tilføjet d. 19.07.2012: Den tredje pung er nu færdig og kan ses her:

Tilføjet: Der er nu en DIY-vejledning på perlepunge.

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...

21 kommentarer

 1. Rikke siger:

  Hej!

  Det er nogle utrolige flotte tasker du har fået lavet ud af Hamaperler, og jeg har fået lidt lyst til at prøve det også. Men sidder og tænker – hvordan har du lavet bunden? Og hvor er det bedst at starte henne?

  Venlig Hilsen
  Rikke

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du have, Rikke.
   Selve tasken er lavet som et rør. Først syr man en flat stykke ved at sy op og ned. Måske kan du se det ud fra diagrammet på denne side. Til sidst afslutter man røret ved at sy ind i de perler man startede med.
   Bunden er lavet af et smalt stykke, som sys på samme måde. Det er blot kun to perler højt. Til sidst sys de to stykker sammen. Jeg har ikke fundet den helt optimale måde at sy dem sammen på endnu, men det fungerer.
   Sig til hvis du stadig har spørgsmål :)

 2. Rikke siger:

  Det var så lidt :)
  Jeg prøver det lige af, og jeg takker for svaret! :)

  Men angående bunden er den så lavet på sammen måde som røret, altså hvor man syr frem og tilbage, bare det blot er to perler bredt?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Velbekom :)
   Ja, bunden er syet på samme måde som resten, blot med to perler i højden/bredden.

 3. Rikke siger:

  Okay, jeg takker :)

 4. Majbrit siger:

  Ihh de ser fine ud, sådan én vil jeg også prøve at lave, vil bare lige høre hvilken tråd du bruger, om det er elastiktråd eller alm tråd??

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Majbrit. Tråden er ikke elastisk. Det er en polyestertråd, som er lidt tykkere end sytråd og ekstra stærk, så den kan holde til at blive strammet godt til. Jeg har købt mit i panduro hobby til 20-25 kr for en rulle.
   God fornøjelse med projektet :)

 5. Majbrit siger:

  1000 tak. Jeg har desværre ikke en panduro hvor jeg bor, men jeg prøver stof 2000, perlerne er indkøbt. Jeg glæder mig til at hygge med det. Jeg kan se at du sælger dine, må jeg spørge om der er stor efterspørgsel på dem?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jeg tror også stof2000 har noget tråd der kan bruges. Ellers har jeg engang købt noget lignende i en garnbutik.
   Ja, jeg har sat to til salg og har solgt én af dem siden de blev sat til salg i starten af juli. Men den eneste salgskilde jeg har brugt er amio. Måske efterspørgslen ville være større andre steder?
   Men som du også siger, er det et rigtig hyggeligt projekt at sidde med, og jeg har heller ikke lavet dem med henblik på salg. At de overskydende kan sælges er blot en bonus :)

 6. katrine siger:

  Hej Pernille.

  Tak for omtale :) hihi.. jeg er glad for at kunne inspirere !!! dine mønstre er smadderflotte.. nu giver DU mig lyst til at lave flere i fancy mønstre.

  Fed blog.

  Katrine.

  katrinestampe.blogspot.com

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak skal du have, Katrine.
   Det manglede da bare at linke til dig, når det nu var på din blog jeg fandt den skønne måde at bruge perlerne på. Det er dejligt at man sådan kan inspirere hinanden og på den måde få nye idéer. Jeg er stadig ret misundelig på din store clutch, men indtil nu har min tålmodighed haft det bedst med de lidt mindre punge :)

 7. Winnie siger:

  Jeg bruger fiskesnørre til at sy hama perler med, det er billigt! – fine ting du laver :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak for tippet. Jeg har også brugt noget fiskesnørre-lignende tråd til mine to seneste perleting. Det bliver lidt pænere, når tråden ikke er så tydelig :)

 8. Ann Kirstine siger:

  Hej
  sikke en fin pung og hyggelig hobby jeg har nu prøvet at lave rør og bund men kan simpelthen ikke få det sat pænt sammen.. kan du lave en guide eller noget der kunne hjælpe?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak :)
   Jeg synes ikke rigtig selv, at jeg har fundet en optimal måde at sy rør og bund sammen, og jeg har prøvet lidt forskellige måder på de punge, jeg har lavet indtil videre. Derfor har jeg desværre heller ikke rigtig nogen vejledning til, hvordan man gør. Men hvis jeg syer en ny pung, vil jeg da absolut overveje at lave en vejledning med billeder.

 9. Cecilie siger:

  Hej
  jeg sidder selv og fumler lidt med det og jeg er bare så i tvivl om hvor meget snor jeg skal bruge kan du hjælpe?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Der skal bruges rimelig meget snor, men jeg ved desværre ikke præcis hvor meget der går til en pung. Jeg plejer bare at klippe stykker af 50-60 cm og så binde dem sammen, efterhånden som snoren slipper op… Det er desværre det bedste svar, jeg kan give dig.

 10. Josepine Johansen siger:

  Hej!

  Har siddet og læst lidt på hvordan du har forklaret till de andre, om hvordan du har lavet din pung ud af perler. Ville bare lige spørge om, der var en slags pung inden i ud af f.eks. stof.

  Venlig hilsen
  Josephine Johansen.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Josephine,
   Nej, jeg har ikke en stofpung inden i perlepungen, selvom jeg tror det sagtens vil kunne fungere fint.
   Hvis ikke du allerede har set det har jeg nu en diy-vejledning på perlepungen, hvor du kan se mere om hvordan den er lavet.

 11. […] cards!). Which brings us to todays featured post – these wonderful Hama Bead Purses via Style Design Create. Don’t they look AMAZING? Love love love them all. When my kids are older and can do a bit of […]

 

Skriv en kommentar