Pink perlepung

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

Pink perlepung af hama-perler

Pink perlepung af hama-perler

Lige inden jeg flyttede var de fleste af mine ting langt væk i flyttekasser, så jeg underholdte mig med lidt perlesygning, da det kræver et minimum af plads og redskaber. Det blev til denne fine af slagsen i pink nuancer blandet med lidt lilla, grøn og gul.

Pink perlepung af hama-perler

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...

9 kommentarer

 1. Rikke siger:

  Hej!
  Det er en flot taske/pung du har lavet! :D
  – og jeg er ved at prøve på at lave en, men tvivler..

  Jeg er kommet lidt i problemer.. Hvordan laver man bunden? Hvordan har du lavet den og hvordan syrer du den på? :)

  På forhånd tak! og forsæt med det flotte arbejde! :D

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Rikke.
   Bunden er lavet som et langt stykke, som er to perler højt. Først laves bunden for sig, og dernæst syes den på selve tasken/røret. Jeg syer bunden på ved at sy ned i den yderste række af røret og tværs igennem bunden og ned i den yderste række på den anden side af røret. Jeg syer på den måde nærmest zigzag hen over/igennem bunden og ned i røret på begge sider. Jeg er dog sikker på at der er mange andre måder at gøre det på – og måske også bedre måder. Sig til hvis du stadig er i tvivl. Måske kan jeg prøve at tegne tråden ind på et af billederne.
   Jeg plejer at sy bunden på først og til sidst lynlåsen, men man kan sagten gøre det i omvendt rækkefølge.

 2. Rikke siger:

  Og hvad syes på først – bunden eller lynlåsen? :)

 3. Rikke siger:

  Mange tak for svaret, jeg afprøver det lige. Skal nok sige til, hvis jeg stadig er i tvivl.

  og endnu engang tak! :)

 4. Rikke siger:

  Hej igen!

  Nu er pungen lavet og bunden og det hele.. Nu er jeg kommet der til, hvor jeg skal sy lynlåsen på .. Men det ser ikke helt rigtigt ud – da jeg ikke ved hvordan man skal gøre det med enderne ? .. Og også fordi man kan se den sorte snor ret tydeligt, og det kan man jo slet ikke på din. Men det ser heller ikke helt ud, som dit. Hvordan har du syet den på?

  Håber det er muligt at hjælpe mig

  På forhånd tak

  Venlig hilsen
  Rikke

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Dejligt at høre, at du har fået syet pungen, Rikke.
   Jeg har ikke en rigtig god opskrift på, hvordan man syr lynlåsen i. Som du kan se på de tidligere perlepunge, har jeg eksperimenteret lidt med forskellige måder at gøre det på. Jeg synes dog, det er blevet bedst på den pink pung.
   På den pung har jeg syet op og ned gennem den øverste række perler. Når jeg kom op til kanten, lavede jeg et kort sting ind i lynlåsen og syede derefter ned i den næste perle igen. På den måde bliver lynlåsen hæftet ved hver anden perle, men det er også nok, hvis man strammer tråden godt. Det skal siges at kanterne af lynlåsen er “gemt” inde i pungen, fordi jeg foldede dem ind, inden jeg syede den på pungen.
   Enderne er lidt svære. Jeg forsøgte blot at stikke enderne ned i pungen og ligge lynlåsen så pænt som muligt, samtidig med at jeg syede nogle ekstra gange op og ned for at hæfte den godt fast. Når jeg syer lynlåsen i, plejer jeg at starte på midten af en af siderne, men det er vist en smag sag.
   Jeg håber det lykkes for dig.

 5. Rikke siger:

  Og jeg er også i tvivl om, hvor det er bedst at begynde henne, når man skal sy lynlåsen på :/

 6. Emillie siger:

  Hvordan syer du bunden for sig?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jeg syer den bare som et langt smalt stykke, som er to perler højt. Derefter holder jeg det til siderne og syer det på siderne.
   Det er lidt svært at forklare. Måske laver jeg en DIY om det.

 

Skriv en kommentar