Broderet pung med sweater-mønster

Broderet pung med sweater-mønster

Jeg gik på jagt i min mors garnrester, og denne broderede pung blev resultatet.

Broderet pung med sweater-mønster

Da jeg gik i gang med broderiet var tanken egentlig at brodere noget abstrakt, som virkelig kunne vise strukturerne på de forskellige typer garn, men på en eller anden måde begyndte min hjerne automatisk at lave mønstre, og jeg endte i stedet ud med et broderi med et mønster, som er en uld-sweater værdig.

Broderet pung med sweater-mønster

Pungen har fået en lynlås øverst og sart lyseblå foer i bomuld inden i. Nedenfor kan du se et closeup af broderiet, som er lavet af sting i samme retning med forskellig længde for at danne mønstrene.

Broderet pung med sweater-mønster

Pungen er sat til salg på min shop.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar