Strikket efterårssweater med blade

Strikket efterårssweater med blade

En ny sweater er kommet af pindene. Denne gang en lækker tyk, brun efterårssweater strikket efter en gratis strikkeopskrift fra Drops, som hedder Authumn Wreath.

Strikket efterårssweater med blade

Det fine bladmønster dannes ved at følge diagrammet i opskriften. Det er første gang, jeg har strikket noget efter diagram, men denne opskrift er heldigvis ret begyndervenlig, og består i bund og grund kun af ret/vrang og ind- og udtagninger. Man skal blot holde koncentrationen og sørge for at tælle rigtigt.

Strikket efterårssweater med blade

Sweateren er strikket af relativ tykt garn, nemlig Soft Cotten Big fra Lana Grossa. Garnet er 70% bomuld og 30% mikrofiber, så det er absolut kløfri, og min uld-sarte hud elsker det. Garnet fungerer godt som alternaiv til uld-garn, da man stadig får en lidt tyk og vamset strik ud af det. Strikkefastheden er 16 masker pr 10 cm, så det går rimelig hurtigt at strikke med. Det findes også i tyndere udgave med en strikkefasthed på 20 masker, som jeg gerne vil bruge til et fremtidigt strikkeprojekt.

Strikket efterårssweater med blade

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar