Hæklet pude med små bomber

hæklet pude med bomber

Jeg kan desværre ikke selv hækle (eller jeg har da forsøgt engang, men ikke med særlig stort held).

Min mor derimod er ret skarp med en hæklenål, så hun har hæklet det fineste pudestykke til mig. Det hæklede stykke har sjove romber med små bomber, som giver en rigtig lækker effekt og struktur i puden.

hæklet pude med bomber

Jeg fik pudestykket af min mor og fandt derefter selv et stykke fint stof fra Stof og Stil til bagstykket. Bag på puden lavede jeg en skjult lynlåslukning, så betrækket kan tages af og vaskes senere, hvis det bliver nødvendigt.

hæklet pude med bomber

hæklet pude med bomber

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

 1. Mor siger:

  Rigtig flot :-)

 2. Rina Nissen siger:

  Super flot pude! Kan jeg få opskriften? Kærlig hilsen Rina

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak, Rina.
   Jeg har ikke selv hæklet puden, og jeg har derfor desværre heller ikke nogen opskrift på den.

 

Skriv en kommentar