Sommerhækling

Hækling

Som jeg nævnte tidligere har jeg brugt en del af sommerferien på at lære at hækle. Jeg kan ikke så meget endnu, men har alligevel fået brugt adskillige timer på et par hækleprojekter.

Jeg hæklede først et halsrør i dejlige sommerfarver. Det var et nemt projekt, fordi man bare hækler rundt hele tiden, og man kan selv bestemme hvornår røret er langt nok (hvornår man ikke gider mere).

Hæklet etui

Efter det store projekt, havde jeg brug for et mindre og dermed hurtigere projekt. Jeg begav mig derfor ud i at lave et etui ud fra fri fantasi. Det kan fx bruges til mobiltelefonen eller et par briller.

Hæklet etui

Bagpå forsøgte jeg at lave et lille hjerte, som dog ikke var helt vellykket og nok heller ikke lavet på den “rigtige” måde. Men det var lidt sjovt at eksperimentere med.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar