Ipad sleeve til søster

StyleDesignCreate: Ipad sleeve

Min søster har købt en ipad  mini, og forleden da vi snakkede, udbrød hun “Hvornår syr du egentlig et sleeve til min ipad?!”. Det måtte jeg jo få gjort noget ved, så jeg syede et quiltet sleeve i gråt møbelstof med stikning i neongul. Inden i er der ternet foer, ligeledes med neongule streger.

StyleDesignCreate: Ipad sleeve

Jeg havde egentlig først syet et andet sleeve, som passede perfekt til ipad’en, men det blev lidt for stramt, når der skulle være et cover på, så nu har jeg et sleeve i overskud. Det er derfor kommet i blogshoppen sammen med en masse andre nye varer. Tag et kig.

StyleDesignCreate: Ipad sleeve

Det andet sleeve er syet i beige stof med neoncoral print. Virkelig smukke farver, som desværre ikke gengives helt præcist på billederne. Det har ingen lukning, da det passer helt præcis til en ipad mini og derfor sidder tilpas stramt til at ipad’en ikke falder ud.

StyleDesignCreate: Ipad sleeve

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. Ih altså, hvor er det bare nogle lækre sleeves du har fået lavet! Og er SÅ vil med stoffet, får helt lyst til at finde symaskinen frem:-)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak.
   Jeg elsker også stoffet. Det er et relativt nemt lille sy-projekt at gå i gang med – oplagt til kreatid i ferien :)

 2. Malin siger:

  Det er virkelig et par fine sleeves, begge to! Selv om jeg kan fornemme at de er nemme at lave, kan jeg ikke helt gennemskue, hvordan du har lavet dem. Er der en DIY et eller andet sted, du har brugt?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, skal du have :)
   Nej, jeg har ikke fulgt en DIY, men jeg vil tro, at du kan finde en fx på pinterest ved at søge på “tablet sleeve diy”. En DIY på disse sleeves er faktisk også på min todo-liste, så jeg håber at kunne lave en vejledning og lægge på bloggen en dag.

 3. Malin siger:

  Tak for dit svar. Jeg tager et kig på Pinterest og krydser ellers fingre for, at der kommer en DIY her på bloggen til lige denne sleeve :-)

 

Skriv en kommentar