Nye puder til sofaen

Nye sofapuder

Vi har fået en ny sofa, siden jeg viste vores hjem og stue frem. Den er mindre, virker lettere i rummet, og vi er rigtig glade for den (selvom jeg dog selv måtte komme lidt ekstra fyld i ryghynderne for at blive helt tilfreds).

En ny sofa betød nye sofapuder, og denne gang blev det nogle ret simple af slagsen. De er med usynlig lynlås i bunden, men så stopper finesserne også der. Ingen patchwork, detaljer eller eksperimenter, men bare ganske simple puder i det skønneste stof. Stoffet har jeg tidligere brugt til puder til spisestuestole, og til en rygsæk (som vist aldrig har nået vej til bloggen – den må I have til gode). Nu er der kun en ganske lille rest tilbage.

Nye sofapuder

Nye sofapuder

P.S Husk at der stadig er sommerudsalg med minus 30 % på alt i blogshoppen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar