Hjemme hos mig

Min boligindretning

Efter at have vist mit lille sy-hjørne, kom jeg i tanke om, at jeg aldrig rigtig har vist billeder fra vores hjem. Da det passede med nogenlunde acceptabelt lys og nogenlunde acceptabelt oprydningsniveau, skyndte jeg mig at tage nogle billeder.

Min boligindretning

Sofaen drømmer vi om at skifte ud med noget mindre og lidt lettere en dag, men det er nu også dejligt med en stor flyder, som man begge kan tage en middagslur på.

Min kæreste arbejder nogle gange hjemmefra, og han har derfor fået en lille arbejdsplads i et hjørne af stuen.

Min boligindretning

I spisestuen, som ligger mellem stuen og køkkenet, står teaktræ-skænken, som jeg også har vist frem i vores gamle lejlighed.

Min boligindretning

Min boligindretning

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Karin siger:

  Hej Camilla, Jeg elsker teakmøbler og du har sådan en fin skænk. Jeg er nysgerrig efter at se, hvilket spisebord, du sætter til din teaktræsskænk. Jeg har nemlig selv én og et fint lille hjørneskab i teak i spisestuen, men nu synes jeg ikke længere mit grove plankebord passer til teakmøblerne og er derfor på udkig efter inspiration til, hvordan jeg kombinere teakmøblerne med et moderne spisebord.
  Bedste hilsner fra Kairn

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Karin,

   Tak for din besked. Vi har ikke længere teakskænk og spisebord i samme rum, men da vi boede i lejligheden, som dette indlæg er fra, havde vi et spisebord med stålben og bordplade i egetræ. Jeg ved ikke, om det passer specielt godt sammen :) Du kan se lidt af spisebordet i indlægget her: https://www.styledesigncreate.com/2014/05/postkort-vaeg/

 

Skriv en kommentar