Mit krea-sted og sy-hjørne

Mit sy-hjørne

Jeg har aldrig fået vist mit lille krea-sted eller sy-hjørne på bloggen før, og da der forleden undtagelsesvis var nogenlunde pænt og ryddet op i hjørnet, udnyttede jeg muligheden for at få taget nogle billeder. Lyset er ikke det bedste, da sy-hjørnet er i vores kælder-etage med ret små vinduer.

Mit sy-hjørne

Da vi flyttede ind i vores lejlighed for halvandet års tid siden, var det mening, at det lille hjørne under trappen skulle bruges til min kærestes klaver eller hans hjemmearbejdsplads. Klaveret viste sig umuligt at få ned af den smalle trappe, og kæresten var ikke med på at sidde og arbejde hele dagen i den lidt mørke kælder. Det gjorde mig bestemt ikke noget, for vi fandt andre løsninger på de to første problemer, og kælderhjørnet blev mit sy-hjørne!

Hjørnet er indrettet med hylder, kasser og kabinet fra ikea. Hjørneskrivebordet er to almindelige små skriveborde fra ikea, som er sat sammen. Ud over opbevaringen som man kan se, har jeg også en stor reol til stof.

Mit sy-hjørne

Arbejdslampen har jeg vist ikke vist frem før, men det er en renoveret udgave af et snart 3 år gammelt loppefund, som har overlevet to flytninger, før den endelig fik en plads. Lampen har fået ny orange stofledning, afbryder (som er malet orange), og lampeskærmen har jeg selv foldet af kraftigt papir.

Mit sy-hjørne

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar