Teaktræ-skænken

Teaktræ skænk

Så er flytningen overstået, og jeg er så småt kommet på plads med alle mine ting i kæresten lejlighed. Det er blevet rigtig godt, og vi har fået mikset vores ting godt og købt nyt spisebord, og nye stole er på vej.

En af de ting jeg er blevet mest tilfreds med er også en af de ting kæresten har haft det sværest med, nemlig teaktræ-skænken. Kompromiset blev at vi tog to af lågerne af, og han fik plads til nogle af sine bøger og gamle kameraer. Jeg synes det er blevet rigtig fint.

Teaktræ skænk

De fine Omaggio lysestager og vasen har jeg fået af min lillesøster og kæreste. De passer fint sammen med den sorte vase, som er et loppefund fra min mor.

Lysestager og vaser

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Karina siger:

  Hvad er der med mænd og teaktræs-møbler.. ? har lige vist min kæreste den du har her (sådan en vil jeg nemlig gerne bytte vores nuværende ud med).. men begejstringen var svær, at få øje på ;) Jeg synes den er hammerflot og lækker indrettet – og kan godt li ‘ jeres kompromis, for man kan jo se, at der bor en mand!

  Rigtig lækker blog du har her – jeg fandt frem til den via Pinterest, hvor du vidst har pinnet noget jeg har lavet :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Karina.
   Mange tak for din søde kommentar. Jeg forstår heller ikke mænds manglende begejstring for teaktræ, for jeg synes selv det er skønt i så mange udformninger og kunne sagtens bruge flere af den slags møbler. Men som du siger, er det selvfølgelig også vigtigt at tage hensyn til at der bor en mand i hjemmet.
   Tak :) Ja, jeg opdagede din blog forleden en dag og fik vist pinnet en del. Jeg har tilføjet din blog til min reader, så. Jeg kan følge med i de spændende ting du laver.
   God weekend til dig.

 

Skriv en kommentar