Gave fra ham den søde

Vase

Jeg har længe snakket om de skønne Kähler vaser med striber, men jeg synes de er lidt for dyre til mit SU-budget. Kæresten har dog fuldtidsjob og lidt mere frihed i økonomien, så da vi forleden var i Sinnerup og denne flotte vase var på tilbud, var han ikke lang tid om at impulsshoppe en vase til mig. Det er skønt at blive forkælet på den måde helt uden grund.

Jeg var i skoven for at finde grene til den, og jeg går nu og spekulerer over om der skal pynt på grenene og i så fald hvad.

Cirkelkaffe damen

Og nu da jeg alligevel har udstillet kæresten og hans gode smag, vil jeg også lige vise det billede som var en del af hans årsdagsgave til mig. Det er cirkelkaffe-damen, som jeg synes er rigtig fin og har ønsket mig i land tid.

 

 

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. thomas siger:

  hejsa har en god veninde som ønsker sig denne vase, og så ville jeg gerne vide hvor kan man købe den henne:D

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej,
   Jeg ved ikke, om Kähler laver vaserne i netop denne farvekombination mere, men den er købt i Bahne for to år siden.

 

Skriv en kommentar