Kjolesyning

Kjole syning

Kjole syning

Jeg har syet meget det sidste års tid, men det er virkelig lang tid siden, jeg sidst har syet en kjole og generelt tøj til mig selv. Bloggen siger, at det var helt tilbage i starten af juli 2013, hvor jeg syede en prikket kjole med vandfaldsryg. Men nu har jeg fået gjort noget ved det igen. Jeg har nemlig fået oprettet mig som låner på biblioteket i Aarhus og dermed fået adgang til en masse gode sy-magasiner fyldt med inspiration og sy-mønstre.

Kjolen her er fra Burda 2/2014 og er syet som en prøve for at se modellens pasform på mig. Et lille tip til at tjekke pasformen på mange af modellerne fra Burda Style, er at se på de billeder andre har uploadet på deres hjemmeside. Der var fx 4 andre, der havde uploadet billeder af deres tea dress, så både fra billeder og beskrivelse kunne jeg bedømme pasformen inden syning. Smart!

Kjole syning

Prøvekjolen er syet i stof fra Stof og Stil med en lille smule stræk i, men kjolen kan sagtens syes i stof helt uden stræk. Jeg er vild med stoffet, men er ikke helt sikker på, om det er blevet lidt for rodet til en hel kjole… Kjolen mangler stadig foer i skørtet og et bælte i taljen, men jeg er allerede gået i gang med en ny kjole efter samme mønster.

Kjole syning

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

 1. mutti siger:

  Smukke

 2. Die HausFrau siger:

  Totalt fedt print og superflot kjole. Tillykke med den – det er flot arbejde. :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du ha’. Jeg er også helt vild med printet, men stadig lidt tøvende overfor kjolen. Men tak for de søde ord.

 

Skriv en kommentar