Lilla påfugl

StyleDesignCreate: Lilla påfugl-kjole

Kjolen, som jeg viste billeder fra her, er endelig blevet færdig. Den er blevet lige præcis, som jeg forestillede mig, så det må siges at være et vellykket projekt. Der er kælet for detaljerne, og kjolen har smock i ryggen, usynlig lynlås, justerbare stropper og for, hvilket gør, at den også ser pæn ud indefra.

Stoffet er lidt svært at gengive på billeder, men jeg er helt vild med det. Det minder mig lidt om påfuglefjer i mønsteret, men bare med brune, lilla og koral nuancer. Nu mangler jeg bare en fest, hvor jeg kan indvige kjolen.

StyleDesignCreate: Lilla påfugl-kjole

 

StyleDesignCreate: Lilla påfugl-kjole

StyleDesignCreate: Lilla påfugl-kjole

StyleDesignCreate: Lilla påfugl-kjole

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar