Pink og brunt baby patchworktæppe

Pink og brunt patchwork babytæppe

Endnu en gang har jeg leget med stofrester og forvandlet dem til et babytæppe. Knap 200 stoflapper i pink, lyserøde og brune farver blev klippet fra rester fra andre projekter. Måske kan du genkende det blomstrede og pink stof fra den babykjole jeg syede til en venindes nyfødte datter.

Pink og brunt patchwork babytæppe

Tæppet er et ret simpelt patchworktæppe, som dog er ret tidskrævende, fordi stoflapperne er relativt små. Det er quiltet med et lag pladevat imellem lagene og har bomuld på både forsiden og bagsiden. Det er første gang jeg har brugt pladevat til at quilte med, men jeg synes det fungerede fint, selvom der skal bruges lidt flere nåle til at hæfte lagene end når man fx bruger fleece, som jeg ofte har brugt. Jeg frygtede at det ville blive for stift med pladevat, men det er blevet dejlig blødt.

Pink og brunt patchwork babytæppe

Det måler ca. 90 x 90 cm, og er til salg på blogshoppen.

Pink og brunt patchwork babytæppe

Pink og brunt patchwork babytæppe

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar