Kjoler i størrelse extra-mini

Lyserød blomstret baby kjole

Jeg skrev forleden om min venindes nyfødte datter og mit barselsvisit. Jeg havde et par spiselige gaver med, men også en blød pakke, som indeholdt disse fine babykjoler.

Kjolerne er begge syet efter et gratis mønster, jeg fandt på pinterest (Se det gratis mønster på baby-kjolen her). Mønsteret var ret simpelt, så jeg har selv tilføjet krave ærmer, knapper og andet pynt. Stoffet er bomuld- og patchworkstof fra Stof og Stil.

Lyserød blomstret baby kjole

Til den blomstrede kjole syede jeg også små matchende bukser/bloomers til at have inden under

Lyserød blomstret baby kjole

Den blomstrede kjole er meget fin og sød i det, så jeg valgte også at sy en lidt mere rå og skjorte-inspireret kjole. Kjolen har knapper hele vejen ned, en lille brystlomme og button-down skjorte-krave. Til kanterne brugte jeg et blåt bånd, som vist har ageret gavebånd i sit tidligere liv.

Rød button down skjorte kjole til baby

Der skal være præcision, når man syer noget så småt, for selv de mindste unøjagtigheder kan nemt ses. Men det er hyggeligt og spændende at sy sådan nogle små fine ting, og når det gælder babytøj, kan man få lov til at slå sig løs med blonder og søde pusse-nussede detaljer, som man ellers aldrig ville sætte på sit eget tøj.

Rød button down skjorte kjole til baby

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Sophie siger:

  Hej,
  Der er simpelthen sådan en sød kjole og ikke mindst den lyserøde krave! Har du mon en vejledning og/eller mønster på, hvordan du laver kraven?
  Mvh. Sophie

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak, Sophie :)
   Jeg har desværre hverken et mønster eller en vejledning. Mønsteret på kraven tegnede jeg i frihånd ud fra halsudskæringen. Jeg har fundet denne vejledning som viser processen ret fint. Det var sådan jeg gjorde, bortset fra at min kjole ikke havde belægning, men i stedet en foret overdel, som fungerede på nogenlunde samme måde. For at få kraven til at ligge pænt ned syede jeg den enkelte steder fast til kjolen med små håndsyede sting på bagsiden af kraven.

 

Skriv en kommentar