Barselsvisit

Barselsgaver

En af mine veninder fødte for to uger siden den fineste lille pige, så i går tog jeg på barselsvisit med favnen fuld af lyserøde gaver.

En af gaverne var en stor kurv med pølsehorn. Jeg har ladet mig fortælle, at pølsehorn er den vildeste barselsgave, fordi det er en af de få spiser, man kan spise både kold og varm og kun med en enkelt hånd. Det skulle efter sigende være et hit ved nybagte forældre, som naturligvis ikke har madlavning som topprioritet.

Barselsgaver

Lyserøde cupcakes skulle der naturligvis også til. De er bagt efter opskriften i “Julias cupcakes“, som efterhånden er blevet min “go-to”-kage, da den altid bliver god og kan varieres i det uendelige. Denne gang tilføjede jeg kakao i dejen og en lille smule karamel i midten. Frostingen fik lidt rød frugtfarve, så den blev svagt lyserød.

Barselsgaver

Med mig havde jeg naturligvis også en ikke-spiselig gave. Indholdet af den skal I nok få at se inden for den nærmeste fremtid.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. mutti siger:

    Så må det være dejligt at få besøg. Kagerne smagte ihvertfald vældig godt :-)

 

Skriv en kommentar