Story Slam

StyleDesignCreate: Billet til Story Slam

I går prøvede jeg noget helt nyt: At være til Story Slam. Det var på Teater Katapult på Godsbanen i Århus. En rigtig sjov, spændende og interessant aften, som jeg varmt kan anbefale andre at prøve.

Så vidt jeg kan læse mig frem til, er Story Slam et relativt nyt begreb i Danmark, som er hentet hjem fra New York. I korte træk er det er slags “open mic”, hvor 7 deltagere dyster i at fortælle historier. Deltagerne fortæller 2 historier på max 6 minutter hver. Det er meget forskelligt, hvad der bliver fortalt om, men det skal være noget deltageren selv har oplevet. I går blev der bl.a. fortalt om rejseoplevelser, barndomsminder og pudsige oplevelser fra hverdagen. Der var både sjove, tragiske, spændende og tankevækkende historier. Til sidst fik vi publikummer lov at stemme på vores favorit, og vinderen af dysten blev fundet.

Da det var færdigt, tog jeg og kæresten med et hold venner ud i byen og fik et par drinks. En aften lige efter mit hoved, når man nu ikke gider det helt store fest-orgie mere, men stadig gerne vil have en hyggelig aften, hvor der sker noget.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar