Textures of life

Når nu hjemmet ikke indbyder (pladsmæssigt) til store kreative udfoldelser, var det lækkert at kunne tage et smut på Aros og se udstillingen “Textures of life”. Textures of life er en virkelig flot udstilling af kunstneren Joana Vasconcelos. Jeg ved ikke, om jeg så den store dybde og filosofi i kunstværkerne, men set fra et håndværksmæssigt perspektiv er det nogle helt vildt imponerende værker. Store, flotte og farverige – og helt vildt kreative.

Fordi jeg syr meget selv, var jeg især imponeret over det store værk, Valkyrie Rán, der hænger i foyeren og det store åbne rum i Aros. Det er et gigantisk værk syet af stof og pyntet med bånd, pailetter, lys, frynser og perler. Det er virkelig smukt og så imponerende at tænke på alle de timer der er lagt i arbejdet håndværksmæssigt.

Udstillingen vises indtil 19. februar på Aros.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar