Coldplay- og kamerakærlighed

coldplay2

Der har været lidt stille på bloggen i denne uge, og det skyldes at kæresten og jeg har taget et par fridage i København, hvor vi blandt andet har været til en helt suveræn Coldplay koncert. Jeg tog et par billeder fra koncerten med min mobil, men kvaliteten er desværre ikke blog-venlig. Du kan dog se dem på min instagram-profil (find linket til højre på bloggen).

Når vi nu var i København, tog vi en ekstra dag med lidt shopping i Fields og Strøget og en tur i Rundetårn. Alt i alt en rigtig god mini-ferie.

Da vi kom hjem ved midnatstid onsdag aften, spottede kæresten den nye tilbudsavis fra sony og et kø-tilbud dagen efter på et hybridkamera. Det var sat rigtig langt ned i pris, og jeg havde længe ønsket mig sådan et, men havde bare ikke ville ofre pengene på det. Så der var ikke langt fra tanke til handling, og vi tog af sted tidligt næste morgen for at stå i kø i godt en times tid, inden butikken åbnede. Og ja, vi var heldige, og jeg er nu ejer af dette skønne vidunder:

Kamera

Jeg glæder mig til at få det afprøvet rigtigt og håber, at det kan kan give lidt bedre billeder her på bloggen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar