Opskrifter

Opskrifter

Siden jeg flyttede hjemmefra (for over 6 år siden), har jeg haft en lille opskriftsamling. Nogle er udklip fra blade, nogle håndskrevne, mens andre igen ikke er nået til print og kun findes på min computer. Jeg blev lidt træt af den løsning og behovet for at skulle printe opskrifterne ud eller skrive dem af i hånden, når de skulle bruges i køkkenet.

I stedet har jeg lavet et meget simpelt tema til wordpress, hvor jeg kan skrive opskrifterne ind og nemt opdele dem i kategorier og tilføje små noter og bemærkninger. Derudover kan jeg udskifte billederne med mine egne, når jeg får afprøvet opskrifter hen ad vejen. Siden er lavet mobilvenlig, så jeg bare tager mobilen med i køkkenet, når jeg skal bruge opskriften. Derudover er det rart, at det hele ligger online, når man står nede i supermarkedet og ikke lige kan huske alle ingredienserne i den kage, man skulle hjem og bage. Og så er jeg bare generelt ret stor fan af det papirløse samfund og det at have alting digitalt.

Opskrifter

Siden indeholder naturligvis mange opskrifter som er kopieret fra kogebøger eller websites, så derfor er den desværre ikke tilgængelig for alle.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar