Pendling

station1

Som tidligere nævnt har jeg fået arbejde i Århus, men bor stadig i Aalborg. Jeg har levet som pendler i en måned nu, men har stadig ikke rigtig vendet mig til det. Jeg troede ellers jeg var godt forberedt efter at have pendlet  i min studietid, men det er noget helt andet, når det er en arbejdsuge på 37 timer og pendling mere end 4 timer hver dag. Min arbejdsuge føles ikke som 37 timer, men nærmere 60 timer.

Jeg prøver at udnytte tiden i toget optimalt, men det er svært. I øjeblikket jonglerer jeg rundt med forskellige idéer til hvordan pendlersituationen kan forbedres, reduceres eller helt undgås. Jeg håber at finde en løsning, for jeg kan ikke se mig selv forsætte sådan her på længere sigt.

Det gør også, at bloggen her ligger ret stille, og at jeg ikke får lavet så meget krea for tiden. Jeg håber dog I vil være tålmodige og stadig følge med herinde. Min lyst til at blogge er bestemt ikke forsvundet – det er kun overskuddet og tiden til det.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar