Sommerferie og afslapning

sommerferie 2015

Bloggen har holdt pause, og jeg har holdt sommerferie. Sommerferie af den aller skønneste slags. 14 dage med afslapning, godt samvær og hyggelige arrangementer og udflugter. Jeg kunne sagtens snuppe 14 mere af den slags dage, men sådan har de fleste det sikkert efter en dejlig ferie.

Den første del af ferien brugte jeg med kæresten og familien i et lille sommerhus i Sønderjylland med denne skønne udsigt ned til Flensborg fjord. Nogle dejlige afslappende dage bl.a. med shopping, besøg på Sønderborg slot og den næsten obligatoriske “køb slik i store mængder”-tur over det tyske grænse.

sommerferie 2015

sommerferie 2015

Den sidste del af ferien har jeg brugt hjemme i Aarhus med lidt lokal sight-seeing, besøg på Dokk1, sjov sejltur i Aarhus-bugten, restaurantbesøg og ikke mindst udflugt til Skandinavisk Dyrepark (det vil jeg fortælle mere om en anden dag).

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar