Dagen derpå

Northside

– dagen efter tre dage på Northside festival.

Det var en festival fyldt med skøn musik, lækker øko-mad og kulturelle input. Det musikalske højdepunkt var for mig Lana del Ray, skarpt forfulgt af Mew, men Mø gjorde det såmænd også rigtig godt. Og så var det festivalen hvor jeg fik smagt gourmet hotdog og gede-is, og ikke mindst fik jeg lyttet til interessant poesi og lyrik.

Northside

Derudover var der selvfølgelig (som det vel hører sig til på en festival) alt for mange mennesker på alt for lidt plads, for mange køer og betalingssystemer som ikke virkede, men det er der allerede mange, der er har skrevet om, så det springer jeg over.

I dag har jeg heldigvis fri efter weekendens strabadser, og det falder ret heldigt sammen med at Århus starter sommerudsalg i dag. Det kan jo kun blive en god dag.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar