Jeg elsker post

Post

Jeg elsker at tjekke post og se, hvad postbuddet har haft med. Det er desværre oftest regninger eller kedelige reklamer. Men forleden var det med stor glæde, at jeg fandt det nye Ikea-katalog i postkassen. Det har jeg ventet på længe, selvom jeg dog har smugkigget lidt i online-udgaven.

Og ikke nok med det. Under Ikea-kataloget gemte der sig sørme et brev fra universitetet. Mit speciale om brugervenlighed på mobilwebsites er blevet forhåndsgodkendt. Det vil sige, at censor har skrevet under på, at specialet er bestået, men han har blot ikke har fastlagt en karakter endnu. Det er så dejligt og en rigtig stor lettelse. Det har været lidt nervepirrende at gå halvanden måned i uvidenhed. Nu kan jeg kalde mig cand.it i webkommunikation og skal for alvor igang med jobsøgningen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar