Valentinsdag

StyleDesignCreate: Valentinsdag

Det kan godt være at Valentinsdag i bund og grund er noget opreklameret kommercielt fis, meeeen…

Når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag til en kæreste, der serverer fantastisk mad, har fyldt stuen med tændte stearinlys, har købt blomster og chokolade til en og oven i købet er villig til at se både Trinny og Susannah og For lækker til love sammen med en, kan man vist ikke andet end elske det. Og især elske ham! :)

StyleDesignCreate: Valentinsdag

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Dennis siger:

    Det er en fed måde i har fået opstillet den skænk på, vi er ligeledes på jagt efter den helt rigtige teaktræ’s skænk hvor fandt i jeres?

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Mange tak, jeg er også rigtig glad for den. Skænken er købt i en større genbrugsbutik i Skive. Der var priserne stadig overkommelige og ikke alle teaktræs-møbler var opkøbt at retro-jægere endnu. I storbyernes genbrugsbutikker er priserne ofte urimelig høje, og teaktræs-møblerne er sværere at finde, fordi de forsvinder hurtigt. Ellers prøv den blå avis.

 

Skriv en kommentar